Τί λένε οι γονείς;

» Κα Τατιάνα, πέρασε μία ολόκληρη βδομάδα που η Ινώ μου πήγε πρώτη δημοτικού από την πρώτη μέρα ήταν χαρούμενη, ενθουσιασμένη, ανυπόμονη για τα καινούργια της βιβλία, για τους καινούριους φίλους που θα έκανε κανένα ίχνος άγχους αγωνίας μόνο ενθουσιασμός. Επέλεξε μόνη της το πρώτο θρανίο και είναι ή καλύτερη μαθήτρια σύμφωνα με τα λεγόμενά της αφού σηκώνει πάντα το χέρι της και η δασκάλα της δεν της έχει κάνει ποτέ παρατήρηση. Αμέσως μόλις έρθει τρώει και πάει στο γραφείο της για διάβασμα με χαρά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Κα Τατιάνα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Κα Λόρα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ όλη την ομάδα του Παιδικού Πανεπιστήμιου Κε Γιάννη, Κα Έφη. Απλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ »

Ελένη Παβλάτου: Η μαμά της Ινώ

» Το έργο που προσφέρετε όλοι στα παιδιά μας είναι το πιο γλυκό και τρυφερό. Πάντα κάτι έχετε ετοιμάσει για την ανάλογη περίσταση το οποίο πάντα τουλάχιστον εμάς προσωπικά μας αφήνει άφωνους. ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! «

Ανδριάνα Παπαγεωργίου

» Πόσο θα μας λείψει…Πόσο θα μας λείψει, η ηλικία της αθωότητας, τα αυθόρμητα αυτά χρόνια με τα ατελείωτα γέλια, παιχνίδια και χαρές. Πόσο θα μας λείψει η στιγμή που έφυγε από το δικό σου χέρι, για να πιάσει το χέρι της δασκάλας και να σου δείξει τον δρόμο της μάθησης, του παιχνιδιού, του αστείου, της υπακοής, της ασφάλειας. Αυτό το «χέρι» που εμπιστευτήκαμε τόσα χρόνια, που σου άνοιξε δρόμους και ορίζοντες, που σε οδήγησε στο σωστό, που σε έμαθε να μοιράζεσαι, να σηκώνεις το κεφάλι όταν κάτι κάνεις λάθος, που σε αγάπησε, σε ντάντεψε και σε αγκάλιασε όταν εμείς δεν ήμασταν εκεί. Όταν εμείς κοιτούσαμε από τα κάγκελα τα μάτια σου, τα αθώα αυτά μάτια, τα γεμάτα παράπονο να λένε…”που με αφήνεις”; Και νοιώθαμε τύψεις και ενοχές… “μα κάνω το σωστό’’; Και το σωστό επέστρεφε, όταν μας έδειχνες χαρούμενο και με γεμάτη ψυχή και μυαλό, τον νέο κόσμο που ανακάλυπτες καθημερινά. Και τα χρόνια πέρασαν και μοιραστήκαμε στιγμές ποικίλες και δεθήκαμε και νοιώσαμε οικογένεια που τώρα πρέπει να αποχωριστείς, να αφήσεις το “χέρι” που σε κράταγε και να συνεχίσεις το “ταξίδι” σου, με τα καλύτερα εφόδια, τις βάσεις και τα συναισθήματα που σε δίδαξαν ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια…

Παιδικό Πανεπιστήμιο…πόσο θα μας λείψεις!!! «

Ρένα Καλλέργη (ΜΗΤΈΡΑ ΜΙΛΈΝΑΣ):
» Μπράβο σας!!!! Ήταν όλα ΤΈΛΕΙΑ κ. Τατιάνα τι να πω τα ρούχα, η μουσική, τα χορευτικά, τα παιδιά, οι δάσκαλοι ήταν υπέροχα. Δεν έχω λόγια. Μου ερχόταν να κατέβω να χορέψω μαζί σας. Κάνετε φοβερή δουλειά. Συγχαρητήρια. Η μαμά του Απόστολου.»
Κα Στάγια (Μητέρα Απόστολου):
» Κυρία Τατιάνα, σας αφιερώσαμε την προπαίδευση του Στρατή μας. Σας εμπιστευτήκαμε ότι ποιο πολύτιμο υπάρχει στην ζωή μας… Το Γιο μας…. Εμείς οι Γονείς του αλλά και εκείνος σας ευχαριστούμε… Για την αγάπη που εσείς προσωπικά αλλά και όλοι σας οι συνεργάτες του παρείχα τε, στα δυο χρόνια που ήταν κοντά σας ! Σας ευχαριστούμε για την σπουδαία Παιδεία που του δώσατε!»
Κλεόβουλος Ζολωτάς

» Σαν χτές θυμάμαι την πρώτη μέρα που ήρθε ο Χρήστος στο σχολείο. Ανοίξαμε την πόρτα, τον πήρε ο Κος Γιάννης από το χέρι και έκατσαν στο χαλί να παίξουν…από τότε αντί να ζητάει τη μαμά στο σχολείο ζητούσε τον Κο Γιάννη στο σπίτι!!! Κι ύστερα προ νήπιο… η έννοια του ήταν να φέρνει λουλούδια και ζωγραφιές στην Κα Λόρα! Φέτος όμως έγινε πιο σοβαρός και υπεύθυνος, ως τελειόφοιτος ήθελε η δασκάλα του να είναι περήφανη για εκείνον! Πολλές όμορφες στιγμές που σε εμάς τους μεγαλύτερους φέρνουν δάκρυα χαράς και συγκίνησης και για τα παιδιά μας θα αποτελούν ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και σημείο αναφοράς στην μετέπειτα ζωή τους! Ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα μας προσφέρατε!!!!!»

Μαίρη-Καίτη Θεοφιλάτου

«Αγαπητή μας κυρία Τατιάνα,
Αισθανόμαστε την ανάγκη, εγώ και ο σύζυγος μου, να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό μας για την κυρία Ταξιαρχούλα που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει εμπράκτως τόσο εμάς σαν γονείς όσο και την κόρη μας, Αλεξάνδρα.
Ο υποστηρικτικός της λόγος, ο έπαινος αλλά και το «γλυκό» μάλωμα όταν χρειάζεται, η συμβουλή και η καθοδήγηση της στέκονται πολύτιμοι βοηθοί στην ανάπτυξη και ωρίμανση του παιδιού μας. Την ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξη που δίνει στο παιδί μας.
Συγχαρητήρια και σε εσάς κυρία Τατιάνα για την επιλογή του προσωπικού σας. Όλοι τους είναι άψογοι! Ο καθένας συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών! Ευχόμαστε να έχετε πάντοτε υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε το επιτυχημένο έργο σας το οποίο χαρακτηρίζετε από επαγγελματισμό και δημιουργικότητα. Με εκτίμηση, Ανέστης & Νάνσυ Γεωργιάδη»

Ανέστης & Νάνσυ Γεωργιάδη

«Πρέπει να σας πω πως είδα με χαρά την τεράστια διάφορα που έχει το παιδικό πανεπιστήμιο με το προηγούμενο σχολείο, από τον πρώτο μήνα! Οι ενημερώσεις, τα μηνύματα στο Facebook, της ζωγραφιές κτλ κτλ αλλά περισσότερο την χαρά στο πρόσωπο της μικρής μου, που περνάει ωραία και λέει και τα τραγουδάκια που μαθαίνει όταν παίζει με της κούκλες της! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τα τόσα ωραία πράγματα που κάνουν οι δασκάλες!! Είναι συγκινητικό και πολλά μπράβο και ευχαριστώ όλους στο παιδικό πανεπιστήμιο!»

Litsa Bottos
«Κυρία Τατιάνα καλησπέρα,Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασε το παιδάκι μου στο σχολείο σας. Σας ευχαριστώ για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό σας. Σας ευχαριστώ προσωπικά για την στήριξη σας και στα προσωπικά μας προβλήματά. Για τα τραγούδια και τα χαμόγελα που γέμισαν το σπίτι μας. Για ότι διδάξατε στην Ιωάννα, για όλα τα γέλια και τις χαρές που τις δώσατε, για όλη την αγάπη που της χαρίσατε! Για όλες τις συγκινήσεις που μας χαρίσατε! Θα είστε πάντα στη καρδιά μας! Ήσασταν το πρώτο σχολείο του παιδιού μας! Θα ήθελα απλώς να γνωρίζετε, σε μία μικρή έρευνα που κάναμε για Δημοτικά σχολεία, ότι το έργο σας εκτιμάται ιδιαίτερα και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο «βιογραφικό » του παιδιού. Ευχαριστώ Πολύ για όλα!! Μας έχει λείψει πολύ το σχολείο σας! Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας! Σας παρακαλώ για να πάει αυτός ο κόσμος καλύτερα, μην απογοητευτείτε ΠΟΤΈ! Ευχαριστώ Όλγα Φιλοπούλου»
Όλγα Φιλοπούλου