ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Εισαγωγή  |   Επικοινωνία       
ΚΑΛΩΣ ΗPΘΑΤΕ
ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ
ΒΙΝΤΕΟ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΓΝΩΜΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗPΘΑΤΕ
 

     ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΓΟΝΕΙΣ,

Καλως ήρθατε στο Παιδικό Πανεπιστήμιο!
Πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, που πήρε το όνομα του από το πλήθος των προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, για τα οποία έμπειροι παιδαγωγοί και άλλοι επιστήμονες συνεργάζονται κια δημιουργούν σε αποκλειστικότητα για τα παιδιά σας! Οι εγκαταστάσεις του έχουν μελετηθεί, ώστε τα παιδιά να ζούν σε ένα χαρούμενο, ακίνδυνο, ιδανικό γι' αυτά περιβάλλον.
Καθώς θα γίνετε μέλη της Μεγάλης Οικογένειας του Παιδικού Πανεπιστημίου θα αισθανθείτε την ζεστασιά της παρέας μας, το οικογενειακό μας περιβάλλον, την φροντίδα σε κάθε συνεργασία μας. Χαρίστε λοιπόν, στο παιδί σας μια δεύτερη ζεστή αγκαλιά σαν την δική σας, που θα του προσφέρει εφόδια και γνώσεις, χαρακτήρα και εμπειρίες. Η επιστημονική μας κατάρτιση, η πολύχρονη πείρα μας, η αγάπη και το μεράκι για την δουλειά μας, καθώς και η θετική στάση μας για την ζωή, εγγυώνται το καλύτερο ξεκίνημα για την κοινωνική και σχολική ζωή του παιδιού σας!
Αγαπητοί γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και παιδιά, ελάτε για μια επίσκεψη να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να ακούσουμε τις ανάγκες σας!
Χαρίστε στο παιδί σας ένα δώρο ζωής! Εξασφαλίστε του μια θέση στο πρώτο Πανεπιστήμιο της ζωής του, μια θέση στο Παιδικό Πανεπιστήμιο!

Σας περιμένω

Φιλικά

Τατιάνα Τσαραμιάδου
Παιδαγωγός - οικογενειακή σύμβουλος - μητέρα