ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Εισαγωγή  |   Επικοινωνία       
ΚΑΛΩΣ ΗPΘΑΤΕ
ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ
ΒΙΝΤΕΟ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΓΝΩΜΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
 Στο νηπιαγωγείο του Παιδικού Πανεπιστημίου λειτουργούν 2 τμήματα με έμπειρες νηπιαγωγούς και ένα υπερσύγχρονο, πρότυπο και πολυβραβευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά. Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες προετοίμασίας για το δημοτικό σχολείο, αγγλικά με διαδραστικό τρόπο, εικαστικά, μουσική ,επιστήμες, τέχνες, ηλετρ, υπολογιστές,θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, ψυχοκινητικά παιχνίδια, τρόπους καλής συμπεριφοράς, γυμναστική, αθλητικά και χορό, χειροτεχνία, έρευνα και πολλά κίνητρα για συναισθηματική έκφραση των παιδιών κ.α.
Τα παιδιά είναι χωρισμένα σε μικρές ομάδες που εργάζονται με πλήθος υλικών και εποπτικών μέσων στους χώρους δραστηριοτήτων του σχολείου και προσκαλούν τους γονείς κάθε μήνα σε παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος. Τις νηπιαγωγους πλαισιώνει ομάδα ειδικών όπως λογοθεραπεύτρια, ψυχολόγος, ειδική παιδαγωγός, εργοθεραπεύτρια οι οποίες παρακολουθούν και επιβεβαιώνουν την πορεία των παιδιών, ενώ παράλληλα καθοδηγούν τους γονείς τους.
Τα νηπιαγωγεία του Παιδικού Πανεπιστημίου αποφοιτούν μαθητές και μαθήτριες που μετά αποτελούν την βάση σε κάθε σχολική ομάδα που θα βρεθούν, ξεχωρίζουν για τις γνώσεις, την συμπεριφορά και την προσωπικότητα τους! Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας!
 
Περισσότερα >>
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Τ.ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΟΥ-Η.ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΕΠΕ
Περισσότερα >>