Tηλ 22910 26240

«Ανώτατη Εκπαίδευση και αγωγή στην προσχολική ηλικία»

Καλως ήρθατε στo Παιδικό Πανεπιστήμιο

Νηπιαγωγείο, παιδικός και βρεφικός σταθμός, summer camp

Νηπιαγωγείο Προνήπιο

Παιδικός σταθμός

Καλωσορίσατε

στο Παιδικό Πανεπιστήμιο

Αγαπητοί γονείς, γιαγιάδες, παππούδες, καλωσορίσατε στο Παιδικό Πανεπιστήμιο!

Το σχολείο μας είναι ένα πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, που έχει στόχο να αποτελέσει το πρώτο αλλά πραγματικό Παν-επιστήμιο για το παιδί σας! Το Παιδικό Πανεπιστήμιο έχει 3 στόχους στην φιλοσοφία του: Αγωγή – Εκπαίδευση – Ψυχαγωγία.

Διαθέτει σύγχρονες υπέροχες εγκαταστάσεις δίπλα στην θάλασσα, που έχουν μελετηθεί, ώστε τα παιδιά να ζουν σε ένα χαρούμενο, ακίνδυνο, ιδανικό γι' αυτά περιβάλλον μέσα στην φύση, τους κήπους και τις παιδικές χαρές.

Η εκπαιδευτική μας ομάδα, που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων, εξαίρετοι παιδαγωγοί με πολύχρονη εμπειρία και με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, εγγυώνται το καλύτερο ξεκίνημα για την κοινωνική και σχολική ζωή του παιδιού σας!

Χαρίστε λοιπόν στο παιδί σας, μια δεύτερη ζεστή αγκαλιά σαν την δική σας, που θα του προσφέρει εφόδια, γνώσεις, σωστό χαρακτήρα με εμπειρίες ζωής και χαράς.

Χαρίστε στο παιδί σας ένα δώρο ζωής! Εξασφαλίστε του μια θέση στο πρώτο Πανεπιστήμιο της ζωής του, μια θέση στο Παιδικό Πανεπιστήμιο

Φιλικά η διευθύντρια Τατιάνα ΤσαραμιάδουΕγκαταστάσεις

‘’Παιδικό Πανεπιστήμιο’’

• Μεγάλες παιδικές χαρές χωριστά για τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες
• Αθλητικές εγκαταστάσεις
• Πανέμορφους κήπους δίπλα στη θάλασσα.
• Υπόστεγα για υπαίθριο παιχνίδι σε σκιά το καλοκαίρι.
• Η αίθουσα μουσικής εξοπλισμένη με 100 μουσικά όργανα! Πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, ακορντεόν, κρουστά έγχορδα, καθώς και όργανα παιδικής και σχολικής ορχήστρας.

• Το Εκκλησάκι μας «Η Παναγία -Μητέρα των Παιδιών».
• Ράμπες αντί σκαλιά για ασφαλή μετακίνηση παντού!
• Διαχωριστικά κήπου και πόρτες ασφαλείας στους εξωτερικούς χώρους παιχνιδιού.
• Οι αίθουσες δραστηριοτήτων είναι χα¬ρούμενες κλιματιζόμενες, άνετες, ασφαλείς κατασκευασμένες με μόνωση, αντισεισμικές και με συνεχή αερισμό.


Περισσότερα

Έγραψαν για εμάς

Πόσο τυχερά ήταν τα παιδιά μας...και εγγόνια μας που φοίτησαν στο Παιδικό Πανεπιστήμιο. Τους δώσατε τόσες βάσεις για την ζωή τους. Πόσες γλυκές στιγμές μας προσφέρατε....Το έργο σας σπουδαίο και ανεκτίμητο.. Να είστε όλοι καλά, όλοι οι δάσκαλοι και η υπέροχη Διευθύντρια του σχολείου. Καλό Καλοκαίρι με υγεία και αγάπη για όλους.

Συγχαρητήρια! Μια εξαιρετική γιορτή για την 25η Μαρτίου είδαμε απόψε! Μας κατασυγκινησατε κ μας δώσατε ελπίδα για το μέλλον βλέποντας σε τι υπέροχα κ δυνατά παιδάκια στηρίζεται το μέλλον αυτού του κόσμου κ της πατρίδας μας βεβαίως... Μπράβο σε όλους σας !

Κυρία Τατιάνα, σας αφιερώσαμε την προπαίδευση του Στρατή μας. Σας εμπιστευτήκαμε ότι ποιο πολύτιμο υπάρχει στην ζωή μας, τον γιο μας. Εμείς οι Γονείς του αλλά και εκείνος σας ευχαριστούμε. Για την αγάπη που εσείς προσωπικά αλλά και όλοι σας οι συνεργάτες του παρείχατε, στα δυο χρόνια που ήταν κοντά σας ! Σας ευχαριστούμε για την σπουδαία Παιδεία που του δώσατε!

Αγαπητή μας κυρία Τατιάνα, Αισθανόμαστε την ανάγκη, εγώ και ο σύζυγος μου, να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό μας για την εξαίρετη νηπιαγωγό μας που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει εμπράκτως τόσο εμάς σαν γονείς όσο και την κόρη μας, Αλεξάνδρα. Ο υποστηρικτικός της λόγος, ο έπαινος αλλά και το «γλυκό» μάλωμα όταν χρειάζεται, η συμβουλή και η καθοδήγηση της στέκονται πολύτιμοι βοηθοί στην ανάπτυξη και ωρίμανση του παιδιού μας. Την ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξη που δίνει στο παιδί μας. Συγχαρητήρια και σε εσάς κυρία Τατιάνα για την επιλογή του προσωπικού σας. Όλοι τους είναι άψογοι! Ο καθένας συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών! Ευχόμαστε να έχετε πάντοτε υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε το επιτυχημένο έργο σας το οποίο χαρακτηρίζετε από επαγγελματισμό και δημιουργικότητα. Με εκτίμηση, Ανέστης & Νάνσυ Γεωργιάδη»

Κυρία Τατιάνα καλησπέρα, Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασε το παιδάκι μου στο σχολείο σας. Σας ευχαριστώ για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό σας. Σας ευχαριστώ προσωπικά για την στήριξη σας και στα προσωπικά μας προβλήματά. Για τα τραγούδια και τα χαμόγελα που γέμισαν το σπίτι μας. Για ότι διδάξατε στην Ιωάννα, για όλα τα γέλια και τις χαρές που τις δώσατε, για όλη την αγάπη που της χαρίσατε! Για όλες τις συγκινήσεις που μας χαρίσατε! Θα είστε πάντα στη καρδιά μας! Ήσασταν το πρώτο σχολείο του παιδιού μας! Θα ήθελα απλώς να γνωρίζετε, σε μία μικρή έρευνα που κάναμε για Δημοτικά σχολεία, ότι το έργο σας εκτιμάται ιδιαίτερα και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο «βιογραφικό » του παιδιού. Ευχαριστώ Πολύ για όλα!! Μας έχει λείψει πολύ το σχολείο σας! Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας! Σας παρακαλώ για να πάει αυτός ο κόσμος καλύτερα, μην απογοητευτείτε ΠΟΤΈ! Ευχαριστώ Όλγα Φιλοπούλου

Κυρία Τατιάνα, πέρασε μία ολόκληρη βδομάδα που η Ινώ μου πήγε πρώτη δημοτικού από την πρώτη μέρα ήταν χαρούμενη, ενθουσιασμένη, ανυπόμονη για τα καινούργια της βιβλία, για τους καινούριους φίλους που θα έκανε κανένα ίχνος άγχους αγωνίας μόνο ενθουσιασμός. Επέλεξε μόνη της το πρώτο θρανίο και είναι ή καλύτερη μαθήτρια σύμφωνα με τα λεγόμενά της αφού σηκώνει πάντα το χέρι της και η δασκάλα της δεν της έχει κάνει ποτέ παρατήρηση. Αμέσως μόλις έρθει τρώει και πάει στο γραφείο της για διάβασμα με χαρά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Κα Τατιάνα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Κα Λόρα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ όλη την ομάδα του Παιδικού Πανεπιστήμιου Κε Γιάννη, Κα Έφη. Απλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ » Ελένη Παβλάτου: Η μαμά της Ινούς

Τι παράσταση! Μπράβο σας!!!! Ήταν όλα ΤΈΛΕΙΑ κ. Τατιάνα τι να πω τα ρούχα, η μουσική, τα χορευτικά, τα παιδιά, οι δάσκαλοι ήταν υπέροχα. Δεν έχω λόγια. Μου ερχόταν να κατέβω να χορέψω μαζί σας. Κάνετε φοβερή δουλειά. Συγχαρητήρια. Η μαμά του Απόστολου

Σαν χθες θυμάμαι την πρώτη μέρα που ήρθε ο Χρήστος στο σχολείο. Ανοίξαμε την πόρτα, τον πήρε ο Κος Γιάννης από το χέρι και έκατσαν στο χαλί να παίξουν…από τότε αντί να ζητάει τη μαμά στο σχολείο ζητούσε τον κο Γιάννη στο σπίτι!!! Κι ύστερα προ νήπιο… η έννοια του ήταν να φέρνει λουλούδια και ζωγραφιές στην κα Λόρα! Φέτος όμως έγινε πιο σοβαρός και υπεύθυνος, ως τελειόφοιτος ήθελε η δασκάλα του να είναι περήφανη για εκείνον! Πολλές όμορφες στιγμές που σε εμάς τους μεγαλύτερους φέρνουν δάκρυα χαράς και συγκίνησης και για τα παιδιά μας θα αποτελούν ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και σημείο αναφοράς στην μετέπειτα ζωή τους! Ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα μας προσφέρατε!!!!!»

Είστε ένα από τα ωραιότερα και ουσιαστικότερα σχολεία της Αττικης μην πω και της Ελλάδας. Και το βασικότερο: Δεν είναι απρόσωπο. Όχι μόνο έχει πρόσωπο αλλά πολλά πρόσωπα υπέροχα, που δεν μπορείς να μην συμπαθήσεις και να μην εμπιστευτείς το παιδί σου σε αυτά. Μαθαίνετε πράγματα στα παιδιά μας που πολύ φοβάμαι σε αυτές τις εποχές που ζούμε δεν θα τα μάθουν ούτε μέχρι το λύκειο. Για την Ελλάδα , για την θρησκεία , για την οικογένεια. Αξίες ανεκτίμητες που προσπαθούν να κλέψουν από τα παιδιά μας !! Είστε πολύ άξιοι!! Συγχαρητήρια και προσωπικά σε εσάς κα Τατιάνα για τις ιδέες σας !!!! Γιατί ξέρω ποσό προσωπικό χρόνο δίνετε !!!

Την Τετάρτη που μας πέρασε παρακολούθησα την ομιλία με θέμα "Σεξουαλικη Διαπαιδαγωγηση" στο σχολείο μας. Θα πω πως πέρα από όσα άκουσα για τα οποία ιδέα δεν είχα, διαπίστωσα για μια ακόμη φορά πως δεν είναι τυχαία η ονομασία του σχολείου μας. ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ, όνομα και πράγμα, όπως λέει ο σοφός λαός μας. Μαζί με το παιδί μου φοιτώ κι εγώ!!!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα κάνετε με σεβασμό, μεράκι, αγάπη, συνείδηση, ευγένεια, δράση, κέφι!!!!!!

Καλη χρόνια σας ευχομαι ! Το έργο σας είναι μεγάλο στο υπεροχο σχολείο σας. Τα παιδιά που αποφοιτούν από εσάς είναι επιπέδου γ' δημοτικού δημοσίου σχολείου. Όλο το ήθος και το ύφος των εορτών σας είναι τόσο διδακτικό που πλάθει σπουδαία Ελληνόπουλα. Να είστε καλά να επιτελείτε τέτοιο έργο στις γενειές που τόσο το χρειάζονται..

Ntia Mitsakou
Patty Stauropoulou
Κλεόβουλος Ζολωτάς
Ανέστης & Νάνσυ Γεωργιάδη
Όλγα Φιλοπούλου
Ελένη Παβλάτου
Η μαμά του Απόστολου
Μαίρη-Καίτη Θεοφιλάτου
Τζένη μαμά της Μαρίας Ράπτη
Άσπα Χατζή μαμά της Μαργιάνας
Cathrine Vlachou
Photo

Gallery